вторник, 7 июня 2016 г.

Джура(Сокіл) обласний етап.

3-5 червня 2016 р., в м.Запоріжжя на базі Запорізького обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Захисник» проводиться обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).


Виступаючи на урочистому відкритті гри, заступник обласного військового комісара по роботі з особовим складом полковник Михайло Логвінов наголосив, що проведення обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») є конкретним кроком з підготовки молоді до виконання конституційного обов’язку щодо захисту Батьківщини та служби в Збройних Силах України, формування почуття патріотизму у покоління, що підростає.


Офіцер зазначив, що батьки та старші брати учасників гри боронять свободу і незалежність України на сході країни, ставши для юних джур прикладом самовідданого служіння Батьківщині.
Загалом, в обласному етапі гри брала участь 29 команд зі всієї області. 

Протягом трьох днів змагань будуть проведені конкурси зі стройової підготовки «Впоряд», надання першої медичної допомоги «Рятівник», військово-історичний конкурс «Відун», подолання смуги перешкод, стрільби з пневматичної зброї, конкурси «Уколі друзів», «Козацька пісня» та «Добре діло».



Склад команди:

Онішкевич Карина
Онішкевич Анастасія
Колесник Дмитро
Пихно Євген
Супрун Микола
Черкаський Максим
Хілобок Євген
Віценко Володимир

                    Урочисте закриття гри та нагородження переможців.









Комментариев нет: